“INTREPRINDERILE ROMANESTI IN CONTEXTUL SCHIMBARII – PROGRAM DE FORMARE, CONSULTANTA SI ASISTENTA A INTREPRINDERILOR PENTRU PROMOVAREA ADAPTABILITATII SI INTRODUCEREA DE NOI SOLUTII ORGANIZATORICE (FCA)” – IN IMPLEMENTARE INCEPAND CU 02.12.2010
Fundaţia CORONA din Iaşi, în parteneriat cu SC RODA CONSULTING SRL din Bucureşti şi Centrul de Afaceri MASTER din Deva, implementează începând cu data de 02.12.2010 proiectul strategic cu titlul „Întreprinderile româneşti în contextul schimbării„ – Program de Formare, Consultanţă şi Asistenţă a întreprinderilor pentru promovarea adaptabilităţii şi introducerea de noi soluţii organizatorice (FCA), care va fi derulat pe o perioadă de 3 ani si este cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3 „Cresterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor” – Domeniul major de intervenţie 3.2. „Competenţe pentru competitivitate”.
Obiectivul general al proiectului îl constituie îmbunătăţirea adaptabilităţii întreprinderilor româneşti la condiţiile socio-economice în schimbare în vederea creşterii capacităţii interne a firmelor de dezvoltare a resurselor umane proprii şi introducerii de noi forme organizatorice.
În proiect va fi dezvoltat şi implementat un program integrat de consultanţă, formare şi asistenţă adresat întreprinderilor pregătite, capabile şi adaptabile în scopul creşterii eficienţei prin dezvoltarea capacităţii de adaptare şi (re)organizare internă a acestora în funcţie de cerinţele contextului socio-economic actual. Consultanţa, modulele de pregătire şi cursurile adaptate necesităţilor întreprinderilor, care vor fi furnizate prin proiect, vor contribui pe termen lung la adoptarea unor sisteme moderne de îmbunătăţire a managementului, productivităţii, flexibilităţii şi competitivităţii întreprinderilor din grupul ţintă.
Obiectivele specifice ale proiectului:
1) Promovarea, dezvoltarea şi asistarea în implementarea de metode noi, inovatoare şi mai productive de organizare a muncii la nivelul a 96 de întreprinderi de la nivel naţional vizând instruirea specifică în management şi organizarea muncii a 480 manageri de toate nivelurile din întreprinderile respective.
2) Dezvoltarea competenţelor manageriale în domeniul protecţiei mediului şi controlului poluării la nivelul a 45 de manageri din întreprinderile din grupul ţintă care desfăşoară activităţi cu impact asupra mediului.
Pentru mai multe informatii legate de serviciile furnizate grupului tinta, va rugam sa consultati pagina proiectului www.asistentaafaceri.ro.
Lasă un răspuns
Want to join the discussion?Feel free to contribute!