“RETEA DE CENTRE RURALE DE DEZVOLTARE INTEGRATA A RESURSELOR UMANE” DMI 5.2. – POSDRU 2007-2013 – MARTIE 2010 – APRILIE 2012

Proiectul este implementat de S.C. Tobimar Construct SRL Alba-Iulia in parteneriat cu Asociatia ”Sprijiniti Copiii” Alba Iulia, Centrul de Afaceri MASTER Deva si Centrul de Informatica Miniera Cluj – Napoca si isi propune, ca pe parcursul a 26 de luni, sa ofere servicii integrate de informare, consiliere profesionala, medierea muncii, orientare și formare profesionala, precum si consultanta pentru infiintarea unor noi afaceri in mediul rural.

Beneficiarii acestor servicii vor fi aproximativ 2000 de locuitori din zonele rurale ale judetelor Alba, Hunedoara si Cluj. In plus, in cadrul celor 2 campanii prevazute in proiect, peste 10.000 de persoane vor fi informate cu privire la oportunitatile de demarare a afacerilor in mediul rural si profilele ocupationale, meseriile solicitate pe piata muncii, caile si metodele de motivare a ocuparii si mobilitatii in munca. Principalele grupuri tinta vizate de proiect sunt: somerii, persoanele in cautarea unui loc de munca, persoanele inactive, persoanele ocupate in agricultura de subzistenta si angajatii din mediul rural.

Pentru mai multe informatii legate de serviciile furnizate grupului tinta, va rugam sa consultati pagina proiectului www.rcrdiru.ro.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *