Proiecte derulate

5. OPTIM – Ocupare si Performanta prin Training si Initiere Antreprenoriala – implementat in 2009

Proiectul OPTIM a fost finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin programul PHARE 2006 – Coeziune Economica si Sociala – Dezvoltarea Resurselor Umane – Masuri active pentru ocuparea fortei de munca si implementat de SC Interlog Com SRL din Brad in parteneriat cu Centrul de Afaceri MASTER.

Obiectivul proiectului:

Instruirea, orientarea si consilierea unui numar de 150 persoane, someri pe termen lung, de ambele sexe din judetul Hunedoara si impartasirea experientei judetelor Caras Severin, Arad si Timis, pentru identificarea si ocuparea unui loc de munca potrivit sau pentru inceperea unei activitati ca intreprinzator

Proiectul a fost implementat cu succes si incheiat in decembrie 2009.

6. Resurse Umane Competente – baza a dezvoltarii economiei locale – implementat in 2009

Resurse Umane Competente – baza a dezvoltarii economiei locale a fost implementat de CNIPMMR Arad in parteneriat cu Centrul de Afaceri Master din Deva si Universitatea de Vest “Vasile Goldis” din Arad.

Proiectul si-a propus sa realizeze promovarea competitivitatii si adaptabilitatii fortei de munca existente in intreprinderi in vederea cresterii productivitatii la locul de munca prin imbunatatirea nivelului de competente si abilitati profesionale si manageriale. In acest sens, s-a realizat instruirea si asistarea unui numar de 240 de manageri si personal operativ din firmele membre ale CNIPMMR Arad, atat din zona urbana, cat si din zona rurala a judetului Arad, in vederea imbunatatirii performatelor profesionale ale acestora, prin crearea la nivel judetean a unei oferte de instruire specializate care sa faciliteze aplicarea metodelor moderne de management in vederea cresterii nivelului de cunostinte si competente ale acestora, precum si dobandirea de competente noi. Un procent de minim 50% din persoanele instruite au fost femei, asigurandu-se respectarea principiului egalitatii de sanse intre femei si barbati, cu orientare catre acordarea de sanse angajatilor firmelor membre locate in afara municipiului. Proiectul a fost implementat si incheiat cu succes in 2009.

7. E-Management pentru E-Europa – implementat in 2008

E-Management pentru E-Europa este un proiect al Centrului de Afaceri MASTER realizat in parteneriat cu Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania – filiala Arad (CNIPMMR), Universitatea Politehnica din Timisoara, SC Interlog Com SRL din Brad, care s-a derulat pe parcursul anului 2008 in cadrul programului PHARE 2005 – Coeziune Economica si Sociala, Dezvoltarea Resurselor Umane, Promovarea invatarii pe parcursul intregii vieti pentru calificarea si recalificarea fortei de munca.

Proiectul a fost unul ambitios si a avut ca obiectiv instruirea unui numar de 160 de manageri si personal operativ din firmele din orasele Resita, Caransebes, Deva, Hunedoara, Brad, Arad, Orastie si Timisoara pentru aplicarea metodelor moderne de management si folosirea noilor tehnologii de comunicare. In cadrul acestui proiect au fost organizate in orasele mentionate cursuri de specializare si perfectionare in management, respectiv: Accesarea Fondurilor Structurale, Management de Tip Kaizen, E-Business pentru un Management Modern si Utilizarea Profesionala a Tabelelor Excel in Domeniul Afacerilor.

Proiectul a fost finalizat cu succes in decembrie 2008.

8. Competivitate si excelenta in afaceri in Regiunea Vest – implementat in 2007

Proiectul s-a desfasurat pe parcursul unui an (1 ianurie – 31 decembrie 2007), in Regiunea Vest si a fost implementat de Expert Consulting SRL Timisoara in parteneriat cu Universitatea Politehnica Timisoara – Departamentul pentru Educatie Permanenta si Continua, Universitatea Eftimie Murgu din Resita, Centrul de Afaceri Master Deva si Denkstatt Viena.

Obiectivul proiectului a fost cresterea nivelului de competenta manageriala prin insusirea de cunostinte si dezvoltarea de abilitati specifice conducerii intreprinderilor prin instrurirea, orientarea si consilierea unui numar de 60 de persoane, de ambele sexe, cu functii de conducere din randul firmelor ce activeaza in zona ce cuprinde judetele Hunedoara, Caras-Severin si Timis, in vederea imbunatatirii adaptabilitatii organizatiilor acestora la contextul nou al pietei europene unice.

Rezultatul proiectului a fost reprezentat de cresterea capacitatilor organizatorice ale IMM-urilor de a se adapta la noul context al pietei unice si la noile modele de pe piata muncii.

9. 4 X FEMEI IN MANAGEMENT – implementat in 2004-2005

4 X FEMEI IN MANAGEMENT este un proiect al Centrului de Afaceri MASTER realizat in parteneriat cu Expert Consulting SRL Timisoara, Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania – Filiala Arad, Fundatia Activity Resita, care s-a derulat in cadrul programului PHARE 2002 – Coeziune Economica si Sociala, Dezvoltarea Resurselor Umane.

Scopul proiectului a fost de instruire, orientare si consiliere a femeilor cu functii de conducere pentru imbunatatirea performantelor manageriale ale acestora, dezvoltarea de servicii si proceduri specifice dezvoltarii personale.Proiectul a fost finalizat cu succes in 2005.

Utilizator: Parolă: | Inregistrare | Ati uitat parola?