Curs Utilizare SEAP/Expert Achizitii Publice, Deva, 25-27 ianuarie 2017

17 Dec 2016 in Cursuri, Events, Ultimele stiri 2 Comentarii »

Obiectivul cursului: de a pregati persoane capabile pentru ocupatia  de Expert Achizitii Publice (cod COR 214946).  Cursul se adreseaza atat începătorilor,  cat si  celor ce au acumulat deja experiență în domeniu si detin diploma de expert.

Cursul de specializare “EXPERT ACHIZIŢII PUBLICE” este acreditat de Autoritatea Națională de Calificări – ANC (Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educație Naționale și Cercetării Științifice), cod COR 214946 are durata de 20 ore.

Programul se adresează:

1.     Autorităților publice la nivel local, în vederea derulării procedurilor de atribuie a unui contract public.

2.     Societăților comerciale cu capital privat care au specialiști în implicați în activitatea de achiziții publice.

Cursul vi se adresează în mod special dacă:

• Aveți experiență în achiziţii publice clasice și credeți că este momentul să începeţi utilizarea S.E.A.P.

• Doriți să învățați cum să utilizaţi S.E.A.P.

• Doriţi să transformaţi un anunţ „Publicitate – Anunţuri” din S.E.A.P. într-o achiziţie directă ONLINE.

• Doriţi să întocmiţi Strategia de contractare ca element nou apărut în domeniul achiziţiilor publice.

• Sunteţi beneficiar privat în cadrul proiectelor finanţate prin mecanismele financiare europene şi trebuie să aplicaţi legislaţia din domeniul achiziţiilor publice clasice.

În cadrul cursului sunt abordate ultimele reglementări legislative care impun derularea procedurilor de achiziţii publice EXCLUSIV PRIN MIJLOACE ELECTRONICE, aduse prin Legea nr. 98/2016 și HG nr. 395/2016 cu modificările și completările ulterioare (depunerea ofertelor în format electronic și gestionarea procesului de deschidere și de evaluare a ofertelor on-line).

Agenda cursului de specializare „EXPERT ACHIZIŢII PUBLICE” este alcătuită din:

1.     noțiuni specifice privind achiziţiile publice clasice;

2.       achiziţia directă – propunere pentru întocmirea unei Norme interne privind desfăşurarea achiziţiei directe prin S.E.A.P.;

3.      noile reglemetări legale din domeniul achiziţiilor publice clasice Legea nr. 98/2016 şi HG nr. 395/2016

Procesul de formare profesională este interactiv și adaptat la nivelul de experienţă și la nevoile cursanţilor.  Participanţii acestui curs își diminuează mult riscul de a învăţa din propriile greşeli și își creează premisele unor oportunităţi sporite de angajare.

Cursul de achiziţii îmbină noile modificări legislative cu practica actuală și oferă o experienţă valoroasă de învăţare atât celor care ofertează produse, servicii, lucrări, cât și celor care lansează proceduri de atribuire în SEAP.

Tematica

1.     Ultimele modificări legislative și impactul acestora asupra derulării achiziţiilor publice Legea nr. 98/2016 și HG nr. 395/2016 cu modificările și completările ulterioare.

2.     Planificarea achiziţiilor publice (elaborarea Programului Anual al Achiziţiilor Publice – PAAP, colaborarea cu alte compartimente și persoane din cadrul autorităţii contractante).

3.     Derularea procedurilor (selectarea procedurii, elaborarea documentaţiei de atribuire, publicarea anunţurilor, clarificări, depunerea ofertelor, evaluarea acestora, atribuirea contractului).

4.     Definirea Documentaţiei de atribuire în SEAP, definirea DUAE în format electronic și semnarea acestuia, răspunsurile oferite de operatorul economic în DUAE.

5.     Aplicații practice prin simularea unei proceduri simplificate online în SEAP și simularea achiziţiilor directe.

6.     Simularea în S.E.A.P. a achiziţiei directe.

7.     Conceperea interactivă, împreună cu participanţii, a unei norme/proceduri interne privind achiziţia directă şi modul de selectare a operatorilor economici din S.E.A.P.

Cursul se finalizează cu un examen de certificare care constă într-o probă teoretică - un test grilă cu 18 întrebări din noțiunile aprofundate la curs.  Imediat după promovarea examenului, primiți o adeverință valabilă până la eliberarea Certificatului de absolvire, certificat care se emite în termen de maxim 30 de zile de la finalizarea cursului.

Pretul instruirii cu certificarea cunostintelor- deci cu participarea la examen si eliberarea diplomei de EXPERT ACHIZITII PUBLICE este de 750 lei.

Pretul instruirii fara certificarea cunostintelor- deci pentru participantii care detin diploma de Expert Achizitii Publice este de 590 lei. Acestia vor beneficia de un Certificat de participare eliberat de Centrul de Afaceri MASTER care atesta specializarea.

Centrul de Afaceri MASTER si Asociatia MERIT sunt furnizori acreditati de cursuri si acest curs a fost derulat de mai multe ori in judetele Hunedoara, Timis si Arad, de aceea oferim un DISCOUNT  special  de 25 %,( din 590 lei), participantilor la aceasta instruire care detin deja diploma de EXPERT ACHIZITII PUBLICE obtinuta de la una din sesiunile organizate de noi.

Alte DISCOUNT-uri:

15% pentru plata cursului cu anticipatie, pana la 31.12.2016

-20 % pentru mai mult de o persoana de la aceeasi persoana juridica

Discounturile nu se cumuleaza!

Pentru a descarca formularul de inscriere click aici.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, va stam la dispozitie la asociatiamm@gmail.com cat si la telefon: 0722398356.

2 Responses to Curs Utilizare SEAP/Expert Achizitii Publice, Deva, 25-27 ianuarie 2017

 1. MAIER EMANUELA spune:

  Buna ziua vreau sa particip la cursul din 26/27 .

  • gentiana spune:

   Buna ziua,
   Anuntul de mai sus e pentru un curs din 2017.
   Organizam astfel de cursuri si in 2019 si va vom tine la curent deindata ce stabilim calendarul lor.
   O zi frumoasa!

Leave a Reply

Utilizator: Parolă: | Inregistrare | Ati uitat parola?