Invitaţie de participare la conferinţa finală din cadrul proiectului Carer+ “Smart Homecare: Investing in skills and service delivery”

12 Mar 2015 in Ultimele stiri Nu sunt comeentarii »

Invitaţie de participare la conferinţa finală din cadrul proiectului Carer+ “Smart Homecare: Investing in skills and service delivery”

Palais de Luxembourg, Paris, Franţa

27 Martie 2015

Proiectul Carer+ organizează în data de 27 Martie 2015 conferința finală care va avea loc în Franța la Paris, iar evenimentul se va derula în incinta “Palais de Luxembourg”. Tema principală a conferinței se referă la dezvoltarea competențelor digitale în domeniul îngrijirii la domiciliu. Va fi un eveniment deschis care se va derula pe parcursul unei singure zile, participarea fiind gratuită. Participanții au posibilitatea de a se înscrie online completând formularul online disponibil aici: online registration.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 20 Martie 2015.

Conferința finală a proiectului Carer+ va aduce împreună experți și cercetători, reprezentanți ai îngrijitorilor la domiciliu din toată Europa cu scopul de a prezenta modul în care utilizarea TIC poate contribui la ameliorarea bunăstării la domiciliu pentru beneficiarii de îngrijire (persoane vârstnice) și la îmbunătățirea serviciilor oferite de îngrijitorii la domiciliu.

Acest eveniment oferă oportunitatea de a concepe noi inițiative în sectorul îngrijirii la domiciliu care pot conduce la crearea unor căi sustenabile pentru dezvoltarea și utilizarea ulterioară a concluziilor și rezultatelor obținute în cadrul proiectului.

Invitația oficială, detaliile cu privire la agenda evenimentului și structura acestuia pot fi vizualizate pe site-ul oficial al proiectului – CARER+.

Leave a Reply

Utilizator: Parolă: | Inregistrare | Ati uitat parola?